Geen stress over het avondeten met de Eetkalender 2016

2.7K

Op een zonnige nazomermiddag zat ik met mijn vriendin Francesca van Francesca Kookt in de tuin wijntjes te drinken. En altijd als wij bij elkaar zitten, borrelen er toffe ideeën op. En zo ook deze keer weer. Namelijk voor een kalender; de eetkalender wel te verstaan! We wilden er een handige weekplanner in hebben voor het hele gezin, gecombineerd met gerecht tips en suggesties voor doordeweeks. Op de achterzijde de recepten met een handige boodschappenlijst.

de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt | www.deedylicious.nlMet trots presenteren wij…

Dan kun je vervolgens heel lang gaan nadenken erover, maar dat hebben we niet gedaan. We zijn direct aan de slag gegaan en na heel veel bergen werk te hebben verzet is hij er dan eindelijk: de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt! Een A4 kalender waarmee je een heel jaar lang inspiratie hebt voor het eten.

Het is een prachtige kalender geworden die je kunt ophangen in de keuken, op het toilet of boven je bed. Waarin je alle afspraken voor de week kunt noteren en met iedere week een gevarieerd weekmenu. Inclusief recepten, boodschappenlijstje en persoonlijke tips. Is dat even handig!

de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt | www.deedylicious.nl de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt | www.deedylicious.nlSamenwerken aan de Eetkalender

Het gave hieraan vinden we toch wel dat de hele kalender ‘gewoon’ door ons tweeën is gemaakt. Geen ontwerpbureau, adverteerders of anderszins. Francesca maakte de content en (her)schreef de recepten en ik verzorgde de nieuwe fotografie en hele vormgeving. Het drukwerk begeleidden we samen, ok samen met een beetje hulp van de Mr en Vriendlief. Mede door de prachtige beelden van Wendy van Bree fotografie, is het een schitterende kalender geworden! Het had wat voeten in de aarde, maar het is gelukt en as we speak zitten we hem te bewonderen!

Bestellen

De Eetkalender 2016 is niet meer verkrijgbaar. Maar goed nieuws, want de Eetkalender 2017 ligt sinds kort in bijna alle (online) boekhandels. Shop hem dus snel, dan ben jij volgend jaar weer verzekerd van heerlijke recepten! Veel kookplezier!

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close