Adventskalender van Lakrids, het leukste foodie cadeau!

1.1K
foodie cadeau
Superleuk cadeau om te geven of te krijgen; De Adventskalender van Lakrids

Hij is er weer; de Adventskalender van Lakrids! Ik schreef er al eens eerder over in 2018, dit was de eerste keer dat ik deze bestelde. Afgelopen jaar heb ik hem ook besteld en zelfs aan een paar leuke klanten cadeau gedaan als kerstgeschenk. Dit jaar kreeg ik eind augustus een mailing dat ik een early bird bestelling kon plaatsen. Nou, dat hoef je geen twee keer tegen mij te zeggen!

Een Adventskalender van Lakrids met potje erbij

In december mag ik weer elke dag een vakje openmaken en genieten van zo’n lekker dropje. Bij de box heb ik gelijk een potje van de Classic Salt & Caramel besteld, zodat ik mezelf kan bedwingen tot december om de box niet aan te spreken.

Een potje Lakrids Classic Salt & Caramel

Specials en seizoenssmaken

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen ben ik groot fan van dit merk en trakteer mijzelf zo nu en dan op een paar potjes van dit zoete goedje. Ik kan er niet bij hoe lekker alle smaken telkens weer zijn en vind het tof dat ze elke keer weer nieuwe spannende combinaties kunnen maken. Als je van drop en chocolade houdt, dan raad ik je aan om eens wat van deze Deense snoepjes een te proberen.

Productfotografie Lakrids | www.deedylicious.nl
Productfotografie Lakrids | www.deedylicious.nl
Productfotografie Lakrids | www.deedylicious.nl

Elke dag feest met de Adventskalender van Lakrids!

Op 1 december zal het eerste vakje open worden gemaakt en ik kan nu al niet wachten om te ontdekken welke smaken ze er dit jaar in hebben gestopt. Het is elk jaar weer een verrassing en vind het tof dat het een terugkerend product is in hun shop. Er zitten 2 snoepjes per vakje in. Zo kan Vriendlief ook meegenieten. De doos kan, nadat je alle vakjes open hebt gemaakt, uit elkaar worden gehaald en is zo samengesteld dat deze volledig gerecycled kan worden.

Detail van de binnenkant van de Adventskalender van Lakrids

Bestellen

Wil je nou ook zo’n geweldige Adventskalender van Lakrids bestellen en de hele maand december voorzien worden van lekkere Lakrids snoepjes? Je shopt hem vanaf €39,-. Leuk voor jezelf, maar dit is natuurlijk ook een geweldig leuk cadeau voor een échte foodie! Hij is nog maar een korte periode beschikbaar en zolang de voorraad strekt. Dus wacht vooral niet te lang!

Je shopt de Adventskalender hier.

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close