Smoothie met pindakaas en banaan

3.9K

Het lukt mij vaak niet om doordeweeks een smoothie te maken. Nou ja ‘lukt niet’ is niet helemaal fair van mijzelf. Laat ik het anders stellen; ik maak er gewoon geen tijd voor. En dat is eigenlijk best triest als je bedenkt hoe weinig tijd het kost om wat fruit in een blender te gooien. Een paar tellen laten draaien en klaar is je smoothie.
Maar goed…in het weekend probeer ik mijn leven dan weer te beteren en maak dan een smoothie en voel me weer even een healthy-girl, wat ik overigens totaal niet ben. Dat verraadde ik je al met de naam van dit recept, de Smoothie met pindakaas en banaan, want hier gaat iets in dat alles behalve gezond is. Maar lèkker dat het is 😀

Smoothie met pindakaas en banaan | www.deedylicious.nl

Smoothie met pindakaas en banaan

Porties 2 glazen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

 • 175 ml Oatly Orange Mango of gebruik een yoghurtdrank met citrussmaak
 • 1 banaan
 • 1 appel
 • 1 peer
 • 1 el pindakaas
 • 1 tl vanille extract
 • 6 ijsklontjes

Instructies

 • Zet de blender klaar voor gebruik met een snijplank ernaast.
 • Open de banaan en snij deze in grove stukken. Verwijder van de appel en peer het schilletjes en het klokhuis. Snij dan in grove stukken.
 • Doe het fruit in de blender en doe daar de pindakaas, de Oatly, het vanille extract en de ijsklontjes bij.
 • Mix het goed glad en schenk in de glazen.
Gang: Drankjes, Ontbijt
Trefwoord: Smoothie
Nee, voor dit artikel heb ik niets gekregen; 
soms word ik gewoon blij van een product
 en wil je daar natuurlijk van op de hoogte brengen.
‘Cos if it ain’t Delicious, it ain’t DeedyLicious!

MUZIEKTIP!

Bij deze heerlijke smoothie kan ik maar aan één artiest denken en dat is Elvis Presley. Aangezien zijn favoriete tosti met banaan en pindakaas was, dacht ik dat dit wel gepast zou zijn. Ok, in zijn ultieme tosti zit ook bacon, maar dát leek mij dan weer niet zo lekker in een smoothie 😀

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close