Fotoshoot Annabelle part 1 – buitenshoot

2K

Afgelopen oktober ben ik samen met vriendin Annabelle op pad geweest in een Zoetermeers park om een toffe buitenshoot te doen. We kennen elkaar al wat langer dan vandaag en ik moest en zou haar een keer voor mijn camera krijgen. Want zeg zelf, het is een plaatje om te zien, nietwaar? En eindelijk was het zover, we hadden beide een datum waarop we een middag vrij konden maken. Bepakt en bezakt met gitaar en een koffer vol prachtige outfits zijn Annabelle en ik het park ingedoken. Er was niet echt een doel, maar het leek mij leuk om een doel te verzinnen. En bij deze shoot voor te stellen dat er een beeld geschoten moest worden dat zó op de cover van een album kan worden geplaatst. Annabelle is namelijk naast danseres en danslerares, ook zangeres en leadzangeres in de coverband SAM. De natuur begon net in zijn winterslaap te raken, de blaadjes werden geel, de zon stond laag en was zacht door de sluierbewolking. Een prachtige dag om deze shoot te doen!

Fotoshoot Annabelle part 1

Ik verklap meteen maar dat er nog een blog aan gaat komen van deze toffe dag. We hebben namelijk enorm veel foto’s kunnen schieten deze dag. We troffen het met het weer, ik trof het met de geweldige hoeveelheid outfits die Annabelle mee had genomen en we zijn geweldige plekjes tegen gekomen tijdens deze dag. We hebben zoveel foto’s gemaakt, dat ik het moet opknippen om allemaal te bewerken.

Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl

Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl

Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl

En dan hoor ik je denken, maar hoe is het afgelopen met de ‘cover’? Nou ik had een beeld bij deze serie zitten die ik zo op de cover zag. Ik heb er even een fake-versie van gemaakt. Maar, ook bij de volgende serie zit er weer een toppertje bij die zo op de cover past. Annabelle, ben je al aan het schrijven? Je albumhoes is al klaar 😀

Hou de blog in de gaten voor Part 2 van deze fotoshoot!

Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl

Ook zo’n toffe shoot?

Zou je ook zo’n toffe shoot willen ondergaan en er met mij op uit gaan om prachtige plaatjes te schieten? Neem dan snel contact op. Vanaf maart neem ik boekingen aan!

Boek jouw fotoshoot!

 

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close