Supereasy Tomatensoep + free download

3.2K

Ik hou zó van tomatensoep, maar ik baal er van dat in de recepten meestal kant-en-klare bouillon moet worden gebruikt. Of nog erger; een bouillonblokje. Jammer genoeg zitten in beide ingrediënten bijna altijd smaakversterkers oftewel E621. En laat ik daar nou nét allergisch voor zijn.

Daarom wilde ik graag zelf mijn tomatensoep maken, maar hoe maak ik dat zonder de toevoeging van smaakversterkers? Nou, gewoon, zónder bouillon!

Tomatensoep zonder bouillon?

Check hier maar eens mij Supereasy Tomatensoep. Hier heb je alleen een oven en een blender voor nodig hebt, naast veel verse groenten en een beetje tijd. Het geheel moet wel een paar uur garen. Maar geloof me, dan héb je ook wat! En als je nog wat restjes groenten in de koelkast hebt liggen, doe deze er lekker bij.
Dit recept is heerlijk om mee te variëren; gooi er eens 3 tenen knoflook bij, wat verse rozemarijn of een half pepertje voor wat meer pit. op deze manier heb je elke keer een andere, maar supergezonde tomatensoep! En heb je een beetje teveel gemaakt? Maak een-persoons-porties en zet deze in de vriezer. Zo heb je altijd een snelle, maar gezonde maaltijd op tafel, óók op een drukke dag.

Eet smakelijk!

Supereasy tomatensoep
Print uit en hang op je koelkast!
Dit recept is voor 2 personen.
KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close