2 DeedyLicious Christmas playlists voor diner en borrel!

1.9K

De Kerstdagen zijn zo gezellig en ik kan stiekem dan ook niet wachten om weer aan tafel te zitten met vrienden en familie. Met natuurlijk; lekker eten, uitstekende wijntjes, het fameuze dobbelspel en het aanhoren van de grappigste anekdotes van het afgelopen jaar. Maar er is niets zo irritant als het hele diner dezelfde kerst-cd te moeten aanhoren. Of een playlist waar het hele kerstrepertoire van Mariah Carey in voorbij komt. Begrijp me niet verkeerd, ik HOU van het kerstalbum van Mariah, maar het liefst hoor ik haar niet terwijl ik zit te genieten van een kerstdiner. En daarom help ik jullie een handje op weg met de DeedyLicious Christmas playlist’ zodat je voor meerdere gelegenheden een toplijst in handen hebt.

A DeedyLicious Christmas diner

Zoals jullie vast al wel hebben gezien, maak ik fijne lijstjes op Spotify en deel deze lijstjes graag met jullie. Ik heb er nu twee gemaakt, speciaal om jullie de Kerstdagen door te helpen. Met de DeedyLicious Christmas diner playlist van bijna 3 uur, kun je genieten van een uitgebreid diner en de mooiste songs op de achtergrond. Met mooie liedjes van toen, een relaxte tunes van nu. En de komende kerst vul ik deze nog voor je aan!

Of abonneer je hier

A DeedyLicious Christmas party

Heb je binnenkort een kerstborrel of feestje en is dit allemaal iéts te tam voor je? Kun je wel een lijstje gebruiken waar misschien nog een voetje van van de vloer gaat? Dan heb ik meteen nóg een playlist die je aan je favorieten kunt toevoegen. En ja, daar zit écht wel Mariah Carey in. Zonder ‘All I want for Christmas’ natuurlijk geen kerstfeest 🙂

Of abonneer je hier

Ik heb ze al dagen op repeat staan, héérlijk 😀

Fijne Kerstdagen!

Mis je een track in de playlist?

Geef in een reactie aan welke en wie weet voegen we deze toe!
KokenKoken

Reacties

 1. Dag Wendy, mooie Christmas playlists heb je!

  Nog wat suggesties waar ik zelf wel wat mee heb:
  A Christmas gift form Phil Spector
  en
  The Beach Boys Christmas Album

  en meer de klassieke richting uit: Thijs van Leer’s Musica per la notte di natale (heel sfeervol).

  Fijne dagen,
  Groet,
  Rob

 2. Gerard Twee says:

  Yo Wendy, luister eens naar Walkin’ round in womens underwear van Bob Rivers en je gaat zeker deze “muzikant” toevoegen.
  Kuszzz, Gerard van Jacq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close