Zo op de laatste dag in het jaar 2014 heb ik nog een heerlijke mocktail – lees alcoholvrij cocktail – voor je gemaakt. Eentje die zó lekker is en er leuk uitziet, dat iedereen dit wil proberen, zelfs diegene die met een wijntje voor hun neus zitten 😉 Zoals ik al eerder schreef, er zijn genoeg mensen die geen alcohol drinken. Of dat nu is omdat je zwanger bent of omdat je net als wij een keer per jaar doen – een maandje zonder alcohol – voor die gasten wil je uiteraard ook iets lekkers en speciaals serveren. Ik maakte deze Kiwibloesem mocktail met zachte, rijpe kiwi’s. Maar eigenlijk kun je dit met elke rijpe vrucht wel maken. Denk aan aardbeien, frambozen, etc.
Kiwibloesem mocktail
Benodigdheden
- 4 cocktailglazen
Ingrediënten
- 5 kiwi's (rijp)
- vlierbloesemsiroop
- mineraalwater met citroen (bijvoorbeeld van Bar-Le-Duc)
Instructies
- Prak of blend 4 van de 5 kiwi tot pulp. Zeef dit en voeg 1 el. vlierbloesemsiroop toe.
- Vlak voordat je het serveert, voeg je 3,5 kopje Bar-le-Duc lemon toe en schenk dit uit over de cocktailglaasjes.
- Zet een schijfje kiwi op de rand en serveren maar!
De foto’s die je hier ziet zijn van DeedyLicious, alleen gemaakt in een tijd dat de blog nog een andere naam had.