KORRES After-sun met Griekse yoghurt

2.2K

KORRES After-sun met Griekse yoghurtRood verbrand als een kreeft, dat ben ik al zó vaak geweest in mijn leven. We weten allemaal dat het heel slecht is, maar wat verwacht je van een (van origine) roodharige? Met mijn blanke huid is er op een zonnige dag bijna niet tegen op te smeren. Na een dag bakken is verkoeling dan ook erg welkom. En laat ik nou de perfecte verkoeling voor mijn huid te hebben gevonden!

KORRES After-sun met Griekse yoghurtDe KORRES After-sun (waar overigens échte yoghurt in zit) is een waar feest voor een zonverbrande huid. Het is een heerlijk romig mengsel waar je niet al te veel van nodig hebt. Het smeert lekker weg en trekt supersnel in. Na een minuutje is het volledig ingetrokken, voel je dat je huid een tinteling geeft en direct koeler wordt.

Het leuke van deze aftersun is dat je deze in de koelkast kunt bewaren voor de echte noodgrepen. Wanneer je een lange dag zon hebt gehad, is er niets lekkerders dan een – letterlijk – verkoelende laag van dit yoghurtmengsel op je huid te smeren.

KORRES After-sun met Griekse yoghurtDe fles heeft een handige pomp en is in mijn ogen dan ook hygiënischer dan een tube of potje. Het ruikt zeer aangenaam, maar subtiel.

Om jullie gerust te stellen; ik verbrand tegenwoordig niet zo snel meer. Dit komt omdat ik mijn huid erg goed in de gaten houd op een zonnige dag én omdat ik met regelmaat in de schaduw vertoef. Ik geef je in deze blog tips hoe deze roodharige de zomer overleeft.

Ondanks dat ik niet meer heel erg verbrand, is het nog steeds super lekker om aftersun te gebruiken. Je huid is vaak trekkerig na een dagje zon, dus ook dan is dit product van KORRES aangenaam om in huis te hebben.

De producten van KORRES, die voor meer dan 80% uit natuurlijke ingrediënten bestaan, zijn online te koop bij Cosmania.

KORRES, Yoghurt Aftersun 

De fles KORRES After-Sun bevat 150 ml en kost €24,-.

 

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close