Tweezerman, a girl’s best friend

4.5K

Tweezerman, a girl's best friend | www.deedylicious.nl

Na compleet gefrustreerd pincet nummer 15 te hebben weggegooid heb ik mezelf getrakteerd op een kneiterduur kado; de Tweezerman. Dit omdat de meeste pincetten, stuk voor stuk hun werk niet naar behoren deden. En ik ben een plukker; wenkbrauwen en gezichtshaartjes worden regelmatig aangepakt. En wanneer ik dan niet over goed gereedschap beschik, kan dat mijn hele dag verpesten.

Prijzig plukken

Dus op een zaterdagochtend ben ik eens gaan kijken bij de lokale Douglas of ze daar de Tweezerman verkochten. En jawel, een heel scala aan gekleurde, geprinte en limited editioned Tweezerman’s stonden op me te wachten. Ik heb een half uur in de winkel staan dralen welke ik mooi vond en heb uiteindelijk mijn keuze gemaakt. Toen ik goed ging kijken wat dat stukje metaal nou eigenlijk kostte, schok ik me rot! Hállò, wát een prijs…! Snel heb ik ‘m teruggelegd en spoedde mij richting uitgang.

Vlak voor het naar buiten stormen viel mijn oog op een make-up stand waar ik écht even moest kijken. Zoekende naar een wenkbrauwpotlood, keek ik eens goed in de spiegel die aan de achterwand van het meubel was bevestigd. Wie hield ik nou voor de gek? “Het gaat je zó niet lukken om die wenkbrauwen op te kalfateren met een potloodje, Wen”, dacht ik bij mezelf. Hier moest echt grover geschut aan te pas komen. En dus ben ik, als een soldaat die zich zojuist heeft overgegeven aan de tegenpartij, schoorvoetend teruggelopen naar het schap en heb er met tegenzin een gepakt om die vervolgens als kado in te laten pakken. Want tja, bij zo’n uitgave eis ik dat er minstens een dikke strik omheen gaat en wat proefmonstertjes worden toegestopt. 😉 

Tweezerman, a girl's best friend | www.deedylicious.nlGoed punt

De Tweezerman heeft een punt die goed aansluit waardoor je trefzeker te werk kunt gaan. Met de goedkope pincetten had ik vaak het probleem dat bladen van de punt niet goed op elkaar aansloten. Hierdoor pak je nét dat ene haartje niet goed, maar irriteer je je huid wel doordat er aan wordt getrokken.
Of de punt is zo scherp dat je geen haren trekt, maar deze eerder afknipt. En dan nog maar te zwijgen over de te scherpe punten waar je je huid mee open haalt. Of de te botte varianten, waardoor je na een half uur plukken, nog geen enkele haar bij z’n lurven hebt kunnen pakken.

Mijn Tweezerman kostte €26,25 en is in verschillende kleuren en printjes te verkrijgen. Ik heb het echt zo lang mogelijk uitgesteld om een Tweezerman te kopen, ik vind ze echt heel duur. Maar nu ik deze pincet een week in gebruik heb, ben ik om. Dít, beste lezers, is de beste investering die je als vrouw kunt doen. Oh en ook als man trouwens; I know you’re out there 😉

Wat ik van andere mag begrijpen, is dat deze pincet wel even meegaat. En dat hij bij te slijpen is, wanneer hij bot mocht worden. Good to know!

Als laatste nog een tip van Tweezerman; zo kun je het beste je wenkbrauwen kunt epileren.

https://youtu.be/X60nt9dtimc

Tweezerman, a girl's best friend | www.deedylicious.nl

 

KokenKoken

Reacties

  1. Ooo, deze wil ik al heel lang! Stiekem vind ik het echt belachelijk om zoveel geld te besteden aan een pincet, maar ik blijf er over nadenken..

    1. I know Xandra! Ik heb me er ook hévig tegen verzet, maar ben toch wel blij dat ik ‘m nu in huis heb. Nog even sparen of anders heb je bij deze een leuk verjaardagskado om te vragen 😉

  2. Ook geschikt voor de bovenlip lijkt mij?!

    1. Hoi Sizzy, deze is zeker ook voor je bovenlip te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close