Mia Sangria; de zomer in een prachtige fles

5.2K

Bij zomerse dagen horen zomerse drankjes. Lekker voor als ik aan het chillen bent in de tuin of tijdens een BBQ. Bij een zomerse dag, wil ik ‘gepakt’ worden door dat vakantiegevoel, ook al is dat in mijn eigen achtertuin. Maar ik heb niet altijd zin om Cocktails of Mimosa’s in elkaar te knutselen, en ik denk dat dat iets is waar we allemaal wel eens tegenaan lopen. Soms vind ik het gewoon te veel moeite om mijn eigen likeur te maken, limoentjes te kneuzen, dranken te mixen en ijs te crushen. Sommige dagen zijn zo chill, dan wil ik iets uit een fles kunnen schenken en genieten zonder al teveel poespas. Ik heb het perfecte drankje gevonden waar ik dat mee kan doen. Deze zomer heb ik een picknick, BBQ of tuinfeestje in stijl met de Mia Sangria van Freixenet!

Mia Sangria van Freixenet; de zomer in een fles | www.deedylicious.nl

Mia Sangria van Freixenet

Met de Mia Sangria van Freixenet heb je een heerlijk Spaanse sangria, die is gecreëerd door de Spaanse wijnmaakster Gloria Colell: “zelf serveer ik mijn vrienden vaak sangria en ik vond dat de consument ook een goede Spaanse sangria verdient, zoals wij die drinken in Barcelona. Ik heb mijn kennis van wijn gecombineerd met de methodes waarop mijn familie zelf sangria maakte. Mia Sangria van Freixenet vertegenwoordigt voor mij de smaak van Barcelona, de smaak van mijn thuis.”

De smaak neemt je mee naar de bruisende Catalaanse stad en ook het design van de flessen is gemaakt met de stad Barcelona in het achterhoofd. Op de fles vind je namelijk een prachtig kleurige mozaïekprint dat verweven is in het logo en ook op de hals van de fles prijkt dit mozaïek. Deze print is geïnspireerd door de beroemde kunstwerken van de Barcelonese kunstenaar Gaudi en knalt echt van de fles af door het witte design. Qua design krijgt de Sangria van mij al een dikke voldoende, maar hoe smaakt het?

Puur verwennerij

Mia Sangria van Freixenet is verkrijgbaar in twee smaken. Beide varianten kunnen puur gedronken worden, maar smaken extra lekker als ze geserveerd worden met ijs en vers fruit. Sowieso drink je de sangria bij voorkeur gekoeld, lekker fris in de zomer! Wel met mate natuurlijk, want er zit wel alcohol in. Laat het niet naar je hoofd stijgen 😉

Mia Sangria van Freixenet; de zomer in een fles | www.deedylicious.nl

Classic Royal

De Classic Royal heeft een rijke, volle smaak. Je proeft dat dit kwaliteitswijn is en geen ‘slobberwijntje’. De smaak blijft lang rondgaan in je mond en geeft je echt het gevoel van een mooie rode wijn. Hij heeft een beetje een zoetje die perfect bij de warme maanden van het jaar passen.

Serveertip: Zet de fles Mia Sangria een paar uur voor serveren in de koeling. Vries wat aardbeien in. Vul het glas met de bevroren aardbeien, ijsklontjes en verse munt. Of vul het glas met ijs en voeg wat perzikschijfjes en verse frambozen toe. Of vul het glas met aardbeien met sinaasappelpartjes.

De White Frizzante

De White Frizzante bevat een licht bubbeltje en het mondgevoel is erg prettig. De smaak is fris en citrus-achtig. Gekoeld vind ik deze het lekkerste wegdrinken. Als ik een voorkeur moet geven kies ik voor deze, omdat ik meer een witte wijn-drinker ben dan rode wijn. Het ligt iets dichter bij mijn smaak.

Serveertip: Zet de fles Mia Sangria een paar uur voor serveren in de koeling. Vries wat schijfjes citroen in. Vul bij serveren daarmee het glas. Voeg dan wat schijfjes kiwi en mango toe. Of vul het glas met ijsklontjes, bosbessen, aardbeien en frambozen.

Deze zomer heb ik dan ook met regelmaat een fles Sangria White Frizzante in de koelkast staan, want je weet immers nooit wanneer de zon ineens gaat schijnen hier in Nederland. En vers fruit heb ik altijd wel in huis, dus in een mum van tijd heb ik een heerlijke Sangria klaarstaan. En ben jij al klaar voor de eerstvolgende zomerdag?

Verkoopadviesprijs : € 6,99
Alcohol percentage : Classic Royal 8,5 %, White Frizzante 7,5 %
Verkrijgbaar bij de drankspeciaalzaak.

Ik heb een product gekregen om te proberen, lees disclaimer voor meer informatie.

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close