Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers!

1.3K

Met regelmaat heb ik een creatieve uitspatting. En zo ook toen ik de saaie grijze achtergrond op de computer weer eens zat was. Zoekend naar inspirerende beelden die ik op het bureaublad van mijn vertrouwde Mac kon plaatsen, kwam ik eigenlijk niet echt iets tegen waar ik heel blij van werd. Alles was te gekunsteld en vaak in een programma als Photoshop of Ilustrator gemaakt. Prachtige beelden zijn genoeg te vinden, maar ik wilde wel eens een keer iets anders.

Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nlSchildersarm

Uiteraard zijn er super toffe dingen te maken in de digitale wereld van nu, maar what about physical art? Wat is er gebeurd met het ambachtelijk kunst maken? Je weet wel; met verf en kwasten, waar je geen muisarm van krijgt maar gewoon vieze vingers?

Terwijl ik mij bovenstaande bedacht, plopte er een geweldig idee naar boven; ‘ik schakel een kunstenaar in om samen met mij mini-schilderijtjes te maken die ik als background op de computer, tablet of telefoon kan gebruiken.’ En laat mijn bloedeigen zus, Miranda Pronk, nou afgestudeerd zijn aan de kunstacademie en schilderlessen geven! Nergens beter kon ik met dit idee terecht. En waarom zou ik het alleen voor mezelf maken, als ik jullie daar ook blij mee kan maken. 😉

Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nlKloddertje hierrrr

Dus op een avond zijn we aan de slag gegaan in het atelier. En ik moet zeggen dat ik het nog best moeilijk vond om die eerste klodder op mijn papier te zetten. Want tja…hoe begin je nou zoiets? En moet ik van te voren al helemaal (denkbeeldig) uittekenen wat ik wil gaan maken? Na de eerste stroken te hebben gemaakt, kwam ik aardig los en hebben we samen aardig wat kunstwerkjes gemaakt.

Gratis DeedyLicious wallpaper

We hebben naast de kwasten ook sponsen gebruikt die het aanrecht niet meer waard waren. Hieruit hebben we vormpjes geknipten, waaronder rondjes. En met deze rondjes hebben we de eerste serie ‘Dots’ gemaakt die je nu gratis kunt downloaden.

Klik op de afbeelding die je leuk vindt en hij opent op ware grootte in je browser.
Of download de complete set in een keer onderaan de pagina.

Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nl

Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nl Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nl Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nl Pimp je desktop met gratis DeedyLicious wallpapers! | www.deedylicious.nl

Download complete set DOTS

Deze afbeeldingen zijn eigendom van DeedyLicious.
Ze mogen worden gebruikt voor eigen gebruik, maar niet worden gebruikt
voor commerciële doeleinden of worden doorverkocht  ©DeedyLicious

KokenKoken

Reacties

  1. Ik wil graag meeloten voor het Italiaanse pakket. We gaan met Pasen camperen met 2 gezinnen en als de mannen dan woeste mannen zaken doen, dan kan ik samen met mijn vriendin klungelen in mijn caravan keukentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close